sâmbătă, 13 februarie 2010

Valentine's Day

Imi imaginez cum dormi, pe burta, cu spatele gol si transpirat. Din cand in cand iti misti mana sau piciorul, lasand cearsaful sa alunece. Pleoapele inchise vibreaza, ochii vor sa vada soarele, dar nu poti, nu inca.

Ma visezi.

Nu vreau sa stiu cum ma visezi, dar pe chipul tau se vede ca-ti place. Sunt langa patul tau, am venit mai devreme dar tu nu stii. Ma asez langa tine si-ti mangai parul ciufulit cum o fac de obicei. Incepi sa ma simti. Te ating cu buzele pe lobii urechilor, te fac sa tremuri pentru ca sunt rece... Iti sarut ochii pe care niciodata nu i-am vazut de-aproape. Te intorci ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat dar stiu ca m-ai observat. Imi trec degetele pe trupul tau si el vibreaza, el e onest cu mine, dar tu nu vrei sa-ti deschizi ochii. Iti mangai buzele cu ale mele, iti simt respiratia calda. Deja nu mai poti!

Visul devine realitate.

Iti vad pentru prima data ochii mari, le vad culoarea si sclipirea. Esti tu, tu la care m-am gandit atatea zile. Ochi somnorosi ma fixeaza insistent. Ti se pare un vis?
Te-ating si-ti spun ca sunt reala. Mana ta urca pe obrazul meu si apoi coboara pe gat, intr-o mangaiere lenta si dulce. Ma tragi spre tine si ma lipesti de pieptul tau. Aerul e prea greu de respirat. Fereastra se deschide. Aerul curat te face sa-l tragi pe nas fara nesat. Ma uit cum razele soarelui se joaca cu fata ta. Devin geloasa.
Ma prinzi de picioare si ma tragi la tine. Esti deasupra mea si ma privesti zambind dupa care ma saruti. Imi arati unde vrei sa te duci...

Te urmez la dus. Incepi sa ma dezbraci, mai intai camasa, apoi sutienul, apoi blugii, apoi...
Ma cauti si ma gasesti, calda, dulce, rea. Limbile noastre se cauta pentru prima data. Ma lasi sa-ti musc buzele sa fac ce vreau cu ele. Apa calduta curge peste noi ca o cascada. Continuam sa ne jucam cu sapunul si buretele. Imi infing unghiile in carnea ta simtindu-te feroce in mine. Te impingi in mine zdrobindu-ma cu pasiune. Ah, ma simt fantastic...
Ma invelesti intr-un prosop pufos si ma duci in dormitor. Ma ajuti sa ma sterg. Buzele tale devin o sugativa ce incearca sa ma suga pana si pe mine.
Toata ziua ne privim in ochi. Ma inrosesc cand te uiti serios iar tu razi cand ma stramb la tine. Suntem doar noi doi, ne tinem in brate si sa ne-alintam, ne gustam continuu. Suntem fericiti.
___________________________________________

Ziua indragostitilor.
Pentru mine e o sarbatoare nesemnificativa ca si alte sarbatori de altfel, dar aveam ideea asta in cap si am zis ca vreau s-o scriu cat inca mai e zemoasa si productiva.

2 comentarii: